Aankoopbegeleiding paarden

Wij vinden het juiste paard voor u

Koopman Horses is gespecialiseerd in het koppelen van het juiste paard aan u, als ruiter. De voorbereiding is belangrijk om verkeerde aankopen te voorkomen. Het is belangrijk om goed te weten hoe u rijdt, wat uzelf wilt bereiken en wat voor type paard daarbij past.

Vaak spreken wij mensen die niet goed weten wat ze zoeken. Na diverse paarden bezichtigd te hebben komen ze er achter dat een ander type paard beter voor hen is. Om dit en veel tijd te voorkomen kan Koopman Horses u daarbij helpen. U koopt immers een paard om daar voor langere tijd plezier van te hebben, niet om door een verkeerde koop met allerlei problemen te maken te krijgen. Beschouw onze begeleiding dan ook als een investering.
Koopman Horses zal voor u paarden gaan zoeken en selecteren. Wij trachten 3 tot 5 paarden aan u te laten zien, passend bij uw profiel. Deze paarden gaan wij op 1 dag gezamenlijk bezichtigen en proberen. Wij kunnen u helpen bij het rijden van de paarden, ook kunnen wij het paard voor u aanvoelen. Wij kunnen u in het hele aankoopproces ondersteunen: van selectie, onderhandeling tot aankoop en keuring.

Heeft u zelf een paard op het oog, dan kunnen wij dit paard voor u bekijken, beoordelen en een advies geven door middel van een videobeoordeling.

Desgewenst kunnen wij het door u gevonden paard samen met u gaan bekijken.

Wilt u meer informatie dan kunt u het beste contact met ons opnemen zodat wij dit gezamenlijk kunnen bespreken.

Meer weten over de mogelijkheden van aankoopbegeleiding?

Pin It on Pinterest