Training van sportpaarden

voor duurzame sportprestaties

Koopman Horses heeft zich gespecialiseerd in de training en opleiding van jonge, talentvolle sportpaarden. Een goede dressuurmatige basis vinden wij van groot belang, zowel voor een dressuur- als een springpaard. Wanneer het paard hierin ver genoeg gevorderd is wordt begonnen met de meer doelgerichte training en het wedstrijdklaar maken. Wij hebben de beschikking over alle benodigde faciliteiten om uw sportpaard thuis te trainen en parcoursklaar te maken. Vervolgens nemen wij de paarden mee om de nodige ervaring op te doen op andere locaties.

Voldoening wordt in de eerste plaats gehaald uit de ontwikkeling van de paarden, niet uit het winnen van prijzen. De ontwikkeling van het paard als atleet staat centraal in onze opleiding. Gewerkt wordt aan een optimale gezondheid; een soepel, krachtig en goed functionerend paardenlichaam en optimaal gevoel en vertrouwen tussen ruiter en paard. Onze trainingsmethode bevat veel afwisseling dankzij de galoppeerbaan, overdekte trainingsmolen en longeercirkel.

Koopman Horses onderscheidt zich doordat wij continu, actief op zoek zijn naar de beste en nieuwste trainingsmethodes. Alle training- en wedstrijdresultaten worden nauwkeurig bijgehouden om inzicht te krijgen in wat wel en niet werkt. Hierdoor zijn de trainingen altijd op maat en dynamisch. Dit resulteert in het afleveren van goed opgeleide sportpaarden.

Samen met ons team bieden wij het talentvolle paard alle kans om zich te ontplooien en succesvol te zijn. Daarom staat Koopman Horses garant voor kwaliteitsvolle training van talentvolle sportpaarden, die fijn te rijden zijn, goed presteren en verkoopbaar zijn!
Koopman Horses is het adres om uw talentvolle dressuur- en springpaard te laten trainen voor jonge paarden rubrieken, keuringen, verrichtingstesten en -onderzoeken.

Binnen Koopman Horses draagt Ronald zorg voor de springrichting; de training van springpaardenhuntersequitation en eventingpaarden, terwijl Linda zorg draagt voor de training van de dressuurpaarden.

Meer weten over training van sportpaarden?

Pin It on Pinterest