Verkoopbemiddeling paarden

wij nemen al uw zorgen uit handen

Koopman Horses bemiddelt voor u in de verkoop van uw waardevolle paard. Met onze verkoopbemiddeling nemen wij al uw zorgen uit handen omtrent de verkoop van uw paard.

Om de verkoop tot een succes te maken is het noodzakelijk om het goed met elkaar eens te zijn. Daarvoor hebben wij alle mogelijke informatie van uw paard nodig. Zo kunnen wij een eerste indruk krijgen van het paard en op papier bekijken of dit paard geschikt is voor verkoopbemiddeling. Niet alleen het paard zelf, maar ook uw ideeën omtrent de verkoop en de verkoopprijs zijn belangrijk om tot een goede afweging te komen.

Is het paard geschikt voor verkoop, dan dient het paard een week op stal te komen om te bekijken hoe het paard in werkelijkheid is. Pas dan kunnen we een echte inschatting maken en met u verder praten over de aanpak van verkoop. Vervolgens blijft het paard bij ons om verkoopklaar gemaakt te worden. We zetten het paard er optimaal voor, trainen het paard, maken foto’s en video en bieden het paard, aan de best passende doelgroep, te koop aan.

Om u goed te kunnen adviseren omtrent de verkoop, dient u eerlijk te zijn over uw paard. Ook wij zijn eerlijk naar u toe, ook al is dat soms niet hetgeen u graag wilt horen. Dit om u te behoeden voor het maken van kosten die niet opwegen tegen de opbrengsten van het paard. Het gaat er om dat u het paard naar tevredenheid verkoopt via ons.
Het komt er op neer dat uw paard, talentvol, braaf in de omgang en gezond dient te zijn. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding is een voorwaarde en maakt het paard verkoopbaar.

De kosten die u bij ons maakt, moet u zien als investering. Uw paard zal met onze training en presentatie beter verkoopbaar zijn en zijn prijs eerder opbrengen.

Meer weten over de mogelijkheden van verkoopbegeleiding van paarden?

Pin It on Pinterest