INSTRUCTIE

Het juist adres voor dressuurinstructie als springinstructie

Koopman Horses blijft zich steeds verder ontwikkelen op het gebied van instructie. Naast onze diploma’s op het hoogste niveau, hebben wij door het volgen van bijscholingen en clinics ook de benodigde licenties in huis.

Wij bieden u als ruiter kwalitatief hoogwaardige instructie, gericht op de wedstrijdsport. Heeft u de intentie om wedstrijden te rijden en u verder te ontwikkelen dan bent u van harte welkom. Wij werken op basis van optimaal gevoel en vertrouwen tussen ruiter en paard, dat nodig is voor het behalen van elke prestatie te paard. Koopman Horses wil iedere ruiter op zijn of haar niveau met enthousiasme begeleiden en wij streven er naar om u de paardensport optimaal te laten beleven.

Doordat Ronald en Linda beiden de ORUN hebben gevolgd is hun basis hetzelfde en sluiten de spring- en dressuurlessen nauwkeurig op elkaar aan. Wilt u gericht trainen en heeft u een specifiek doel voor ogen, wij zijn graag bereid te bekijken of deze doelstellingen reëel zijn.

Samen met u maken wij een planning om uw doelen te behalen en zullen wij de vorderingen met regelmaat evalueren. Op onze accommodatie zijn alle faciliteiten aanwezig om optimaal te kunnen trainen. Tevens kunt u gebruik maken van een uitgebreid pakket aan diensten:  stalling, training van de paarden, dagelijkse begeleiding, begeleiding op wedstrijden, maar ook het aankopen van een geschikt paard passend bij zowel de ruiter als zijn of haar sportieve doelstellingen. Bij desbetreffende menu’s vind u meer informatie over deze diensten.

Over de instructeurs:

Ronald (springinstructie)

Ronald Koopman heeft alle fases van de KNHS ORUN-cursus, in de richting ‘allround’ succesvol afgerond. Dat Ronald kennis, inzicht en gevoel heeft voor het paardrijden, evenals het begrijpen van ruiterproblemen, komt voort uit zijn eigen prestaties te paard. Door zijn ervaring en actuele deelname aan concoursen blijft hij ‘feeling’ houden met de ontwikkelingen in de wedstrijdsport.

Hiernaast dragen het aan- en verkopen en de training van talentvolle (jonge) sportpaarden bij aan de voortdurende ontwikkeling van zijn ‘horsemenship’. Ronald’s kwaliteiten als instructeur worden gewaardeerd door privé-klanten, verenigingen en de ‘zomerinstructieweken’ van de KNHS. Daarmee beschikt hij over de nodige ervaring.

Bent u op zoek naar een talentvolle, enthousiaste springinstructeur; met aandacht voor een goede dressuurmatige basis, (wedstrijdgerichte) begeleiding en een juiste ontwikkeling van zowel ruiter als paard; dan bent u bij Ronald aan het goede adres.

Linda (dressuurinstructie)

Linda heeft in de periode van najaar 2006 tot en met het voorjaar van 2009 alle fases van de KNHS ORUN-cursus achtereenvolgens succesvol afgerond. Haar kwaliteiten als instructeur werden als snel herkend door de KNHS; na de ORUN is ze dan ook gevraagd als instructrice voor de ‘zomer instructieweken’.

Door haar jarenlange wedstrijdervaring in zowel de breedtesport als nationale dressuur heeft zij veel kennis, inzicht en gevoel ontwikkeld voor het paardrijden. Deze ervaring gaat van het zadelmak maken, opleiden en uitbrengen van het jonge, talentvolle paard op VSN en PAVO Cup tot het verder opgeleide paard op nationaal niveau. Linda is tevens jurylid.

Bent u op zoek naar begeleiding door een enthousiaste en talentvolle instructrice met de nodige ervaring in het rijden, maar ook in het geven van instructie aan zowel beginnende kinderen als wedstrijdruiters, dan bent u bij Linda aan het goede adres.

De lessen van Linda en Ronald sluiten goed op elkaar aan en kunnen prima gecombineerd worden.

Met regelmaat organiseren wij op onze locatie clinics die uitermate geschikt zijn om met ons lesgeven kennis te maken.

Direct meer weten over de mogelijkheden van springinstructie of dressuurinstructie?

Pin It on Pinterest