ACCOMMODATIE

Haringweg 45 | 8256 RW Biddinghuizen | The Netherlands

In september 2008 is Koopman Horses verhuisd naar de Haringweg 45 te Biddinghuizen. Hier, in de Flevopolder, is een nieuw paardenbedrijf gebouwd dat voldoet aan alle wensen van deze tijd.

In mei 2008, een jaar na aankoop, kon daadwerkelijk gestart worden met de bouw. De bestaande aardappelschuur wordt in gebruik genomen als opslagruimte. De schokbetonschuur, kenmerkend voor de polder, hebben wij in een comfortabele stal voor de paarden veranderd.

De stal is 17 bij 30 meter en beschikt over 20 ruime boxen. Dankzij de hoge kap heeft de stal veel ‘lucht´ en door de indeling in twee U-vormen hebben de paarden contact met elkaar.
Verder beschikt de stal over twee poets- , twee spuitplaatsen en een zadelkamer.

De hal tussen de stal en rijhal, een blikvanger met zijn ovale vorm, glas en rode pannendak biedt ruimte voor de 8 paard´s trainingsmolen. De binnenruimte wordt gebruikt als longeercirkel. Verder is dit de doorgang naar de rijhal en zijn er de ontvangst- en kantoorruimte alsmede de sanitaire voorzieningen ondergebracht.

Vanuit de ontvangstruimte is er zicht op de buiten- en binnenrijbaan.

De rijhal heeft een afmeting van 24 bij 60 meter, heeft een lichtstraat, 1 lange zijde is voorzien van glas, de voorzijde is voorzien van een transparante blauwe gevel en glas. Dit geeft de rijhal een bijzondere uitstraling, zeker wanneer het buiten donker is.

Alle gebouwen zijn volledig geïsoleerd en comfortabel om in te werken voor mens en dier.

Hiernaast beschikken wij over een buitenrijbaan van 45 bij 50 meter, gelegen tussen de gebouwen, een volledig, aangekleed springparcours, 4 paddocks en 2 hectare weiland met een galoppeerbaan er omheen.
Het ge-diep-ploegde weiland zorgt ervoor dat deze vrijwel altijd begaanbaar is.

Al met al een ‘top´accommodatie met alle faciliteiten om professioneel te kunnen werken met de paarden, ruiters en klanten die bij ons op het bedrijf komen.

Wilt u komen kijken op onze accommodatie?

Pin It on Pinterest