Paarden

paarden te koop en te koop gevraagd

Voor de aan- en verkoop van uw sportpaard bent u bij Koopman Horses aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de aan- en verkoop van sportpaarden. Wij kopen zelf op kleine schaal talentvolle, jonge sportpaarden in een leeftijd van 3 of 4 jaar aan en maken deze klaar voor de sport en verkoop. Dit kunnen zowel dressuur-, spring- als eventingpaarden zijn.

Onder de springpaarden vallen tevens paarden die geschikt zijn voor de `Hunter´ en `Equitation´ rubrieken, die verreden worden in Noord-Amerika.

Onder de rubriek ‘sportpaarden’ staan de paarden die wij in training hebben en uitbrengen op wedstrijden. Over het algemeen zijn deze paarden op termijn allemaal voor verkoop beschikbaar.

De paarden onder ‘te koop’ zijn de paarden die momenteel voor verkoop in aanmerking komen. Het kan zijn dat wij een paard klaar aan het maken zijn voor verkoop, maar dat dit paard op dat moment nog niet op onze site staat en wij nog niet actief bezig zijn met de verkoop. Daarom kunt u het beste altijd even contact met ons opnemen om er zeker van te zijn dat wij op dat moment al dan niet een geschikt paard hebben staan. Ook kan het zijn dat wij een passend paard voor u, bij een van onze connecties, weten te staan.

Pin It on Pinterest