Full service stable

Een thuisbasis; pension in combinatie met training van ruiter en paard

Koopman Horses heeft enkele boxen beschikbaar voor ruiters die op zoek zijn naar een stal waar ze alles onder 1 dak kunnen vinden voor de uitoefening van hun sport. Op onze accommodatie tref je alle faciliteiten aan die je nodig hebt voor je ruiterdroom.

Aanmelden kennismakingsgesprek
wat we bieden in de

Full Service Stable

We zijn erg gericht op het welzijn van paard en ruiter. Alle paarden en pony’s die bij ons op stal staan, genieten de beste verzorging. Ze krijgen kwalitatief zeer goede voeding op maat, krijgen dagelijks veel beweging, maken gebruik van de Vitafloor trilplaat en worden met regelmaat door specialisten zoals de hoefsmid, tandarts en sportmasseur behandeld. Onze verzorging en faciliteiten zorgen ervoor dat het de paarden en pony’s aan niets ontbreekt. Door de ruime kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan, kunnen wij onze klanten goed adviseren. 

Ook voor de ruiters bieden wij comfort en gemak. Onze Riders Lounge is voorzien van alle luxe, waar u in alle rust kunt genieten van de paardensport. Hier staat ook de Anky Free Rider, een apparaat waar ruiters gebruik van kunnen maken. 

In onderstaande lijst kunt u zien wat wij u te bieden hebben:

  • Stalling
  • Volledige verzorging, zoals toiletteren en (op)scheren, regelen van hoefsmid en dierenarts
  • Beweging m.b.v. de stapmolen, paddock en wei
  • Training van je paard; dit kan longeerwerk zijn maar ook training onder de man
  • Aanwezig zijn een springparcours, dressuur- en galoppeerbaan
  • Uitbrengen op wedstrijd
  • Instructie, dagelijkse begeleiding bij het rijden
  • Begeleiding op wedstrijd
  • Transport naar wedstrijd
Deze service is interessant voor

Enkele voorbeelden

Ouders van jonge ruiters

die weinig tijd en/of kennis van paarden hebben en de zorgen rondom het rijden van hun kind(eren) hiermee volledig aan ons over willen laten.

De ambitieuze wedstrijdruiter

die meer begeleiding en ondersteuning wenst, maar ook voor degene die weinig tijd heeft om zijn of haar paard optimaal te verzorgen en trainen. Op deze manier kan je genieten van je paard(rijden) en erop vertrouwen dat deze in goede handen is.

Studenten

van de opleiding Hippische Bedrijfskunde aan de Aeres Hogeschool Dronten komen met hun paard bij ons voor stalling, instructie en begeleiding. Zowel Nederlandse, Duitse als studenten uit andere landen weten ons te vinden.