instructie

Iedere ruiter heeft zijn eigen ruiterdroom en zijn eigen ontwikkeling

Wij werken op basis van optimaal gevoel en vertrouwen tussen ruiter en paard. Dat is nodig voor het behalen van elke betekenisvolle prestatie te paard.

Aanmelden kennismakingsgesprek

Jouw doel, ons doel

Wil je je gericht ontwikkelen als ruiter en heb je een specifiek droomdoel voor ogen, wij zijn graag bereid te bekijken wat er voor deze doelstelling nodig is. Samen met jou maken wij een planning om je ruiterdroom te behalen en zullen wij de vorderingen met regelmaat evalueren.

voorstellen

De instructeurs

We zijn in het bezit van ervaringen, licenties en diploma’s op het hoogste niveau. Ronald (springinstructies) en Linda (dressuurinstructies) hebben beiden de ORUN gevolgd. Het is ons doel om je als ruiter op jouw niveau met enthousiasme te begeleiden zodat ook jij samen met je paard de paardensport optimaal kan beleven. De lessen van Linda en Ronald sluiten goed op elkaar aan en kunnen prima gecombineerd worden. Met regelmaat organiseren wij samen ook exclusieve events die uitermate geschikt zijn om met ons lesgeven kennis te maken of verdieping in een bepaald onderdeel te brengen.

Ronald koopman (springinstructie)

Ronald is een een talentvolle, enthousiaste springinstructeur; met aandacht voor een goede dressuurmatige basis, (wedstrijdgerichte) begeleiding en een juiste ontwikkeling van zowel ruiter als paard. Meer over Ronald lezen

Linda koopman (dressuurinstructie)

Linda is een enthousiaste en talentvolle instructrice met de nodige ervaring in het rijden en in het geven van instructie aan zowel beginnende kinderen als wedstrijdruiters. Meer over Linda lezen